Service Team

Bine ați venit pe pagina web oficială a serviceului Service Team

De cand am inceput cariera profesionala am lucrat doar in domeniul auto. Pasiunea noastra pentru marca BMW a crescut odata cu timpul, iar recenziile pozitive ale clientilor ne fac sa credem ca suntem pe drumul cel bun. Suntem un service specializat in marca BMW, lucrand exclusiv aceasta marca, nefiind afiliat BMW Group.

Angajatii nostri, unii chiar fosti colegi, provin din reprezentante renumite BMW. Folosind atat piese originale BMW, cat si After-Market, oferim clientilor nostri garantia calitatii si a lucrului bine facut. Nu lucram cu jumatati de masura.

Deoarece aprofundam zi de zi evolutia tehnica a marcii si bagajul tehnic cu care este echipat fiecare model, oferim garantie fiecarei lucrari ce ne trece portile.

Echipa noastra de vanzari va sta la dispozitie pentru orice intrebare legata de service-ul nostru sau de serviciile oferite.

Va asteptam!

“... De cand mi-am cumparat un autoturism marca BMW, am tot cautat recenzii despre un service specializat in domeniu unde sa gasesc oameni competenti. Dupa foarte multe cautari am gasit un service dedicat lucrului bine facut. Am fost cu masina personala la ei si am fost foarte multumit de calitatea serviciilor dar mai ales de calitatea umana. Va multumesc frumos si va urez mult succes!...”

Cosmin P.

Mașini electrice și hibride la Service Team

Datorita viziunii in viitor si dorintei evolutiei constante, noi, echipa Service Team, suntem pregatiti tehnic pentru efectuarea lucrarilor de mentenanta si reparatie a masinilor electrice si hibride, ce vor fi prezente din ce in ce mai mult in viata noastra coditiana. Asadar, echipa noastra vine in intampinarea viitorului cu o echipa pregatita pentru a face fata tuturor provocarilor ce vor veni odata cu noua schimbare tehnologica.

Program de lucru

Luni – Vineri: 8.30 - 18.00

Adresa noastră

Splaiul Unirii, nr. 459A,
sector 3, București

Telefon:
0372948522